Activiteiten

Interessante excursies en masterclasses, uitdagende challenges, trainingen persoonlijke ontwikkeling: hier vind je het aanbod van Stroomversnellers-activiteiten voor de komende tijd. Per jaar zullen er rond de 30 activiteiten plaats vinden.

De huidige waterambassadeurs zorgen nu ook voor een boeiend online programma!

Inspirerende gastsprekers laten zich interviewen en delen hun passie voor de water- en maritieme sector! Daarnaast worden er kennis verbredende workshops gegeven zoals zakelijk flirten en nog veel meer.

Meld je aan als Stroomversneller om op de hoogte te blijven van aankomende activiteiten!

Ideeënbox

Heb je een goed idee voor een activiteit die je graag zou willen zien? Laat het ons weten via de Ideeënbox!

De Stroomversneller activiteiten zijn open voor iedereen die zich aangemeld heeft als stroomversneller. Stroomversnellersactiviteiten zijn aangegeven met de kleur blauw.

Als waterambassadeur ben je welkom op alle activiteiten, zowel de groen gemarkeerde activiteiten (speciaal voor waterambassadeurs) als de blauwe Stroomversnellers activiteiten.

Stroomversneller Activiteiten
Waterambassadeur Activiteiten
Partner Activiteiten*

*De Partner-activiteiten zijn activiteiten die niet direct door de organisatie van de Stroomversnellers georganiseerd worden, maar die we wel van harte aanbevelen. Het kan zijn dat hier kosten aan verbonden zijn.

Loading Evenementen

Komende activiteiten

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

List of Evenementen

(Gast)Spreker workshop

6 december / 10:00 am - 1:00 pm

Inleiding Hoe geef je als (toekomstig) waterprofessional een activerende inspirerende gastles of lezing? Hoe deel je je kennis effectief en laat je, je publiek het belang van water ervaren? Alvast een tip van de sluier: levensechte situaties uit de watersector zijn daarbij essentieel. Deze workshop rust je uit met didactische vaardigheden voor het geven van een gastles in het onderwijs voor een ander publiek. Je krijgt praktische tools en tips en gaat zelf aan de slag. Na afloop weet je…

Training ‘een duurzame mindset’

17 januari 2024 / 9:00 am - 4:30 pm

Inleiding De duurzaamheidstransitie gaat veelal over technocratische zaken zoals technische oplossingen, politieke besluitvorming en financiële impulsen. Dit zijn zichtbare en concrete zaken maar deze leiden niet altijd tot een fundamentele aanpak. Om de duurzaamheidstransitie te versnellen, is ook een aanpak van het onzichtbare nodig, namelijk onze mindset. Een diepgaande duurzame transformatie van organisaties vraagt om een juiste mindset op het gebied van duurzame transformaties, ook wel een duurzame mindset. De 1-daagse training ‘Een duurzame mindset’ helpt jou met een unieke…

Wetskills-Egypt 2024

9 maart 2024 - 22 maart 2024

Wetskills back to Egypt Note: due to recent situations in the region, this event will be postponed from November 2023 to 2024 (most probably March 2024). – – – – Are you a student or young professional from the Arab region and beyond, and do you want to make a difference in the water sector? Would you like to experience working in an international team and experiencing the Arab culture (in Egypt)? Do you love wandering around in the vibrant, challenging…

+ Exporteer Evenementen