Activiteiten

Interessante excursies en masterclasses, uitdagende challenges, trainingen persoonlijke ontwikkeling: hier vind je het aanbod van Stroomversnellers-activiteiten voor de komende tijd. Per jaar zullen er rond de 30 activiteiten plaats vinden.

De huidige waterambassadeurs zorgen nu ook voor een boeiend online programma!

Inspirerende gastsprekers laten zich interviewen en delen hun passie voor de water- en maritieme sector! Daarnaast worden er kennis verbredende workshops gegeven zoals zakelijk flirten en nog veel meer.

Meld je aan als Stroomversneller om op de hoogte te blijven van aankomende activiteiten!

Ideeënbox

Heb je een goed idee voor een activiteit die je graag zou willen zien? Laat het ons weten via de Ideeënbox!

De Stroomversneller activiteiten zijn open voor iedereen die zich aangemeld heeft als stroomversneller. Stroomversnellersactiviteiten zijn aangegeven met de kleur blauw.

Als waterambassadeur ben je welkom op alle activiteiten, zowel de groen gemarkeerde activiteiten (speciaal voor waterambassadeurs) als de blauwe Stroomversnellers activiteiten.

Stroomversneller Activiteiten
Waterambassadeur Activiteiten
Partner Activiteiten*

*De Partner-activiteiten zijn activiteiten die niet direct door de organisatie van de Stroomversnellers georganiseerd worden, maar die we wel van harte aanbevelen. Het kan zijn dat hier kosten aan verbonden zijn.

Loading Evenementen

Komende activiteiten

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

List of Evenementen

Climathons – Themadagen op middelbare scholen

1 oktober 2021 - 6 februari 2022

Vind je educatie leuk? Heb je er al ervaring mee, of wil je het een dagje proberen? Meld je dan aan voor de Climathons! Dit zijn themadagen waar middelbare scholieren challenges voorgeschoteld krijgen die met klimaat te maken hebben. Bij de aan water gerelateerde challenges kunnen wij de leerlingen ter plekke helpen op zo’n dag met het verzinnen van leuke, nieuwe ideeën om bestaande problemen op te lossen.   Door aan te melden zul je op de lijst komen te staan, waarna je bericht…

Veldexperimenten bij het Polder2C project

28 januari / 9:30 am - 6:00 pm

Heb jij jezelf altijd al afgevraagd hoe sterk onze dijken echt zijn? Hoe we ze kunnen verbeteren en hoe ze reageren op een eventuele dijkdoorbraak? Dan is dit je kans! Op vrijdag 28 januari gaan we naar de Hedwige-Prosper polder, het Polder2C project, in Zeeland. Tijdens dit unieke project werken meerdere partijen samen om de bovenstaande vragen te beantwoorden. Hierbij worden destructieve veldexperimenten uitgevoerd op de oude Scheldedijk. Qua logistiek is de verwachting dat we de dag om 9.30u beginnen bij…

+ Exporteer Evenementen