Onze Waterambassadeurs

Yoeri Meulemans

“Ik ben in januari 2024 begonnen bij de Waterambassadeurs nadat ik twee maanden daarvoor een Stroomversneller flyer zag hangen op het prikbord op school. Ik houd wel van wat uitdagingen naast mijn studieprogramma, dus besloot ik een mail te sturen met mijn CV.”

Lees verder »
Waterambassadeur Sanne Mooij

Sanne Mooij

“De coördinator van mijn master raadde De Stroomversnellers en Waterambassadeurs aan als relevant voor alle studenten in mijn track. Ik ben Waterambassadeur sinds augustus 2022.”

Lees verder »
Waterambassadeur Joost de Kater

Joost de Kater

“Tijdens de opleiding Civiele Techniek (Grond-, Weg- en Waterbouw) ben ik lid geworden van De Stroomversnellers. Als Stroomversneller heb ik meer dan twee jaar deel kunnen nemen aan leuke en leerzame activiteiten, zoals verscheidene lunchlezingen en een excursie naar Ameland. In 2023 heb ik daarom besloten om Waterambassadeur te worden, zodat ik mijzelf nog verder kan onderdompelen in de prachtige Nederlandse watersector.”

Lees verder »
Waterambassadeur Iris Verstappen

Iris Verstappen

“Ik had al her en der van het bestaan van de waterambassadeurs gehoord. Na corona wilde ik graag weer iets van commissie werk doen en tegelijk ook iets doen oriënterend op het werkveld. Zo kwam waterambassadeurs ergens weer opborrelen en een vriend bleek het gedaan te hebben, dus na wat vragen heb ik besloten het te gaan doen in schooljaar 2022/2023. Nu mijn 2de jaar. ”

Lees verder »
Waterambassadeur Iris Que

Iris Que

“Vanaf eind 2022 maak ik deel uit van de Waterambassadeurs. Mijn zus is twee jaar hiervoor met veel plezier Waterambassadeur geweest en vroeg of dit ook iets voor mij zou kunnen zijn. Na een kijkje op de site van de Stroomversnellers leek mij dit een hele mooie kans om verder te kijken dan mijn studie in de wereld van water. Het leukste aan mijn tijd als Waterambassadeur tot nu toe vind ik het contact met allerlei mensen uit verschillende vakgebieden en studierichtingen, maar met allemaal dezelfde interesse voor water. Dit heeft voor mij zowel de veelzijdigheid van het vakgebied als het belang van multidisciplinair samenwerken hierin benadrukt.”

Lees verder »
Waterambassadeur Evelien Wortel

Evelien Wortel

“Sinds september 2023 ben ik begonnen als Waterambassadeur. Johan Oost (managing Director van Wetskills) heeft De Stroomversnellers en dus ook de Waterambassadeurs bij mij bekend gemaakt. Ik ben graag bezig met contacten leggen en netwerken. Daarnaast vind ik het leuk om mijn eigen ervaringen te delen en de ervaringen van anderen te horen. Daarom heb ik gekozen om Waterambassadeur te worden.”

Lees verder »
Waterambassadeur Claudia Tonnis

Claudia Tonnis

“Ik ben geïnspireerd geraakt om mij aan te sluiten bij de Waterambassadeurs, omdat docenten van mijn opleiding hier reclame voor maakte voor De Stroomversnellers en mijn klasgenoot ook via deze weg Waterambassadeur is geworden en hier erg enthousiast over vertelde. Om deze reden heb ik mij opgegeven en ben ik sinds september 2023 Waterambassadeur.”

Lees verder »
Waterambassadeur Cecile Hagen

Cecile Hagen

“Dit is mijn tweede jaar in de rol van Waterambassadeur. Ik kwam achter het bestaan van De Stroomversnellers/Waterambassadeurs via een mail van de studievereniging waar ik toen de tijd bij zat.”

Lees verder »
Waterambassadeur Benthe Thielen

Benthe Thielen

“Via mijn studiegenoot Marleen Hofs van mijn master MADE, ben ik bij de Waterambassadeurs terecht gekomen. Marleen was 2 jaar lang een Waterambassadeur. Sinds november heb ik mij ook aangesloten.”

Lees verder »