Aanmelden waterambassadeur

Aanmelden als Stroomversneller kan natuurlijk altijd. Dat is een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van activiteiten, selectiedata en meer!

Naast de Stroomversnellers kun je ook een actieve mee-organiserende rol pakken als Waterambassadeur. Waterambassadeurs bezoeken congressen, zijn aanwezig of ondersteunen op een breed scala van water gerelateerde evenementen. Daarnaast denken zij mee aan de vormgeving van het programma en organiseren mede educatie-activiteiten voor jongeren doelgroepen. Dit alles in samenwerking met de partners uit de water en maritieme sector, de organisatie achter De Stroomversnellers.

Gemiddeld ben je ongeveer 2 uur per week bezig en daarvoor ontvang je (als student) een vergoeding. Ook kun je door een actieve rol te vervullen bij bepaalde evenementen een leuke vergoeding krijgen. Tijden en activiteiten zijn flexibel in te delen! Er wordt rekening gehouden met stages, tentamens, werk gerelateerde afspraken, etc., dus hoef je je geen zorgen te maken dat het moeilijk te combineren is wanneer jouw studie of werkplek een drukke periode ingaat. Is dit ècht iets voor jou? Meld je dan onder aan de pagina aan! 

Waterambassadeur student

Waterambassadeur jong professional

Ben jij een jonge professional met een passie voor water en duurzaamheid? Start je reis bij De Stroomversnellers als Waterambassadeur jong professional!

Wat staat je te wachten?

·      Introductiedag in september: Maak kennis met je mede-ambassadeurs en bereid je voor op een impactvolle reis in de watersector.

·      Diverse evenementen: Neem deel aan waardevolle cursussen, boeiende workshops, verrijkende excursies, uitdagende Water Challenges, en andere initiatieven binnen de watersector.

·      Eigen invulling: Krijg de vrijheid om activiteiten te organiseren die passen bij jouw expertise en passies.

·      Zichtbaarheid: Als Jong Professional ben je altijd en overal aanwezig waarbij je zelf een actieve bijdrage kan leveren en in sommige gevallen zelfs een leuke vergoeding tegenover staat.

Aanmeldprocedure

De aanmeldingen voor waterambassadeur zijn geopend!

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de watersector en een duik nemen in onbekende wateren? Jezelf ontwikkelen en kennis te maken met actieve water vraagstukken? Of heb je bijvoorbeeld een geweldig idee hoe we jongeren kunnen interesseren voor een water- of maritieme studie? Laat het ons weten in je motivatie! Wij ontvangen je aanmelding graag.

Om waterambassadeur te worden, zouden wij graag een creatieve motivatie van jou zien; dit kan een filmpje, blog of iets anders zijn. Hieronder kun je het bestand uploaden met in de titel [‘Naam’ + aanmeldingen WA’]. Als je bestand te groot is, waardoor uploaden hieronder niet lukt, kun je je motivatie sturen via wetransfer.com naar info@destroomversnellers.nl. Bij deze motivatie horen we graag wie je bent, wat je studeert of welke functie je vervult, en waarom je waterambassadeur wilt worden.

De waterambassadeurs worden gekozen na het selectiemoment, waar je verwacht wordt een pitch te geven over jouw invulling van het water-ambassadeurschap en je motivatie. Deze pitch vindt online plaats. De week voorafgaand aan deze gesprekken krijg je de uitnodiging.

Ben je geselecteerd als waterambassadeur? Dan zal je uitgenodigd worden voor de officiële kick-off van jouw lichting. Een informatieve bijeenkomst waar je de focus en de daar bijbehorende plannen voor jouw lichting toegelicht zullen worden. Daarnaast leer je ook jouw ouderejaars mede-waterambassadeurs kennen. Vervolgens zal er een datum ingepland worden voor jullie officiële inauguratie. In beginsel wordt je voor één jaar geïnstalleerd; na dit jaar kan je ambassadeurschap met één jaar verlengd worden.

Wil jij een actieve rol spelen in de watersector en je passie voor duurzaamheid tot leven brengen? Word Waterambassadeur als student bij De Stroomversnellers!  

Wat kun je verwachten?

·        Introductiedag in september : Ontmoet mede-ambassadeurs en maak je klaar voor een geweldig avontuur in de waterwereld.

·        Diverse evenementen: Doe mee aan inspirerende cursussen, boeiende workshops, opwindende excursies, en uitdagende Water Challenges en andere initiatieven binnen de watersector.

·        Eigen invulling: Krijg de vrijheid om activiteiten te organiseren die aansluiten bij jouw passies en interesses of mee te denken aan de vormgeving hiervan.

  • Minimaal 10 stroomversnellers aandragen
  • Enthousiasmeren Waterambassadeurschap binnen eigen netwerk
  • Gastlessen geven (2x)
  • 4 activiteiten bijwonen (eigen keuze welke)
  • Actieve waterambassadeur, eventuele taken:

              – Post maken/delen/liken op Social Media
        – Verantwoordelijkheid/initiatief nemen voor het programma

           Zichtbaarheid: Laat jezelf zien tijdens evenementen in de watersector; Commitment naar maandelijkse meetings & fysieke bijeenkomsten.

  ·     Vergoeding: Voor studenten is er een jaarlijkse vergoeding van maximaal 500 euro beschikbaar. 

Inschrijfformulier