Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training ‘een duurzame mindset’

17 januari 2024 / 9:00 am - 4:30 pm

Inleiding

De duurzaamheidstransitie gaat veelal over technocratische zaken zoals technische oplossingen, politieke besluitvorming en financiële impulsen. Dit zijn zichtbare en concrete zaken maar deze leiden niet altijd tot een fundamentele aanpak. Om de duurzaamheidstransitie te versnellen, is ook een aanpak van het onzichtbare nodig, namelijk onze mindset. Een diepgaande duurzame transformatie van organisaties vraagt om een juiste mindset op het gebied van duurzame transformaties, ook wel een duurzame mindset.

De 1-daagse training ‘Een duurzame mindset’ helpt jou met een unieke methode om bij te dragen aan een duurzaamheidsopgaven vanuit jouw eigen mindset. Ontdek waar jouw duurzame kracht ligt en hoe jij effectiever jouw duurzame impact kunt vergroten. Samen kijken we hoe jij jouw duurzame impact kunt vergroten en wat hiervoor nodig is. Op deze manier ontwikkel jij je tot een krachtige change maker en kun je ook anderen in jouw omgeving inspireren tot een duurzame mindset.

Vergroot je impact, verander je mindset

 

Voor wie?

De training is bedoeld voor (young) professionals die veerkrachtig aan duurzame veranderingen willen werken en hun duurzame impact willen vergroten. Inschrijving is mogelijk voor alle trainees, alumni en Stroomversnellers/Waterambassadeurs. Er zijn slechts 15 plekjes dus wees er snel bij.

 

Wat kan ik na de training?

Na afloop van de training:

  • Ben je bekend met het gedachtegoed een duurzame mindset;
  • Bezit je een duurzame mindset en herken je deze mindset bij anderen;
  • Heb jij kennis over wat duurzaamheid nu precies is, en waarom duurzame transformaties zo lastig zijn en hoe jij je hier tot kunt verhouden;
  • Ontvang je inzicht in hoe jij jouw duurzame impact kunt vergroten binnen jouw organisatie;
  • Kun je aan de slag met een eigen en uniek handelingsperspectief om jouw impact te vergroten.

 

Programma

09:00-09:30        Inloop

09:30-10:15        Introductie & check-in

10:15-11:15        Theoretisch kader

11:15-12:30        Transformatieplan

12:30-13:30        Lunch

13:30-15:45        Vervolg

15:45-16:30        Afsluiting

 

Trainer

De training wordt verzorgd door een alumnus van het Nationaal Bodemtraineeship: Tiffany Pergens. Tiffany is een expert in duurzame transformaties en o.a. de ontwikkelaar van het gedachtegoed en de methodiek ‘een duurzame mindset’. Vanuit Transformational Friends geeft zij trainingen, workshops, lezingen, inspiratiesessies voor organisaties in Nederland.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de training kan tot en met 10 januari 2024. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

 

Vragen?

Neem dan gerust contact op via info@destroomversnellers.nl of bel naar 070-3319949

 

Locatie

Nationaal Watertraineeship
Lange Voorhout 90
Den Haag, 2514EJ Nederland
Website:
https://nationaalwatertraineeship.nl/

Organisator

Nationaal Watertraineeship
Telefoon:
070-3319949
E-mail:
info@nationaalwatertraineeship.nl
Website:
www.nationaalwatertraineeship.nl