Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Water Challenges 2022 – IJsselmeergebied

10 mei 2022 - 20 september 2022

Challenge jij mee op het IJsselmeer?

Voor (Young) professionals en studenten

Water Challenges gaat deze zomer naar het IJsselmeergebeid. Ga jij aan de slag met één van de maar liefst negen verschillende waterchallenges? De vraagstukken zijn relevant en zeer divers. Het gaat van duurzaam watersporten tot aan Barabapapa onderwaterlandschappen.

Niet alleen de inhoud telt. Alle vraagstukken zijn interdisciplinair en laten zien dat er samenwerking nodig is. Ben je al nieuwsgiering? Op de website zijn nog meer challenges te vinden, dus kijk of er iets bij zit voor jou!

 

In een team ga je aan de slag met een van de vraagstukken. Maar het programma biedt meer. Ook worden er trainingen gegeven in teamdynamiek en zijn er meerdere evenementen om je netwerk te vergroten. Je gaat niet alleen op pad met jouw teamgenoten, maar ook met deelnemers van andere teams en organisaties. Dus wil jij je als persoonlijk ontwikkelen, je netwerk vergroten en meer leren over het IJsselmeergebied? Meld je dan nu aan voor Water Challenges 2022 – IJsselmeergebied!

 

De kosten voor deelname aan een challenges zijn voor (young)professionals €1.000,- en voor studenten is het GRATIS!  Dit is inclusief een driedaagse zeiltocht in het IJsselmeergebied! Aanmelden kan tot 25 april en de kick-off van de water challenge is op 10 mei.

 

De challenges rondom het IJsselmeer gebied worden georganiseerd door Agenda IJsselmeergebied 2050, de Topsector water en het Nationaal Watertraineeship. Juist de (young)professionals van de deelnemers van Agenda IJsselmeergebied 2050 worden gevraagd om mee te doen. Dit programma is een ideale kans om partnerorganisaties te leren kennen en deze met elkaar te verbinden.

 

Wil jij meer je netwerk vergroten, meer leren over het IJsselmeergebied en creatieve oplossingen bedenken met jouw team? Meld je dan aan voor een van de Water Challenges!

 

Meer informatie en aanmelden kan op de website van de Water Challenges. Aanmelden kan tot 25 april.

Gegevens

Begin:
10 mei 2022
Einde:
20 september 2022
Evenement Categorie:
Website:
https://waterchallenges.nl/