Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Waterprof: Klimaatborrel Utrecht

23 maart / 3:30 pm - 6:00 pm

 

Waterprof nodigt jullie graag uit voor de Klimaatborrel Utrecht op donderdag 23 maart van 15:30-18:00 uur in het Hof van Cartesius. Daar mag jij als jonge klimaatwerker niet ontbreken! Jullie kunnen je online inschrijven op  https://klimaatwerkplaatsen.nl/?page_id=1437

 

Klimaatwerkplaatsen zijn fysieke maakruimten, kennishubs en ontmoetingsplaatsen voor klimaatwerkers. Er loopt veel met betrekking tot klimaatadaptie. Verschillende overheden, onderwijs- en kennis instellingen hebben eigen programma’s en projecten en daarnaast zijn er burger initiatieven en trajecten met bedrijfsleven. Maar er is niet dat dit geheel verbindt. De klimaatwerkplaats wil dit bij elkaar brengen zodat we geen dingen dubbel doen, we de energie op de juiste plek inzetten en we op die manier sneller klimaatprojecten kunnen uitvoeren.

 

Klimaatwerkplaatsen hebben geen winstoogmerk. Er zijn verschillende behoeften die met een klimaatwerkplaats invulling krijgen:

  • Een maakruimte voor overheden, bedrijven en bewoners gericht op actie: projecten van de grond te krijgen, ontwikkelen of juist verder helpen.
  • Een kennishub voor onderwijs- en kennisinstellingen om nieuwe praktijkkennis te ontwikkelen en samen te brengen.
  • Een ontmoetingsplaats voor klimaatwerkers voor inspiratie en kennisdeling.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
3:30 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://klimaatwerkplaatsen.nl/?page_id=1437

Locatie

Het Hof van Cartesius, Utrecht
Vlampijpstraat 94
Utrecht, Utrecht 3534AR Nederland

Organisator

Waterprof
E-mail:
info@waterprof.nl
Website:
https://waterprof.nl/