Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Veldexperimenten bij het Polder2C project

28 januari / 9:30 am - 6:00 pm

Heb jij jezelf altijd al afgevraagd hoe sterk onze dijken echt zijn? Hoe we ze kunnen verbeteren en hoe ze reageren op een eventuele dijkdoorbraak?
Dan is dit je kans! Op vrijdag 28 januari gaan we naar de Hedwige-Prosper polder, het Polder2C project, in Zeeland. Tijdens dit unieke project werken meerdere partijen samen om de bovenstaande vragen te beantwoorden. Hierbij worden destructieve veldexperimenten uitgevoerd op de oude Scheldedijk.

Qua logistiek is de verwachting dat we de dag om 9.30u beginnen bij station Bergen op Zoom, waarna we naar de infokeet in Beveren (België) rijden. Hier worden we ontvangen door de provincie Zeeland en Polder2C. We zullen eerst informatie krijgen over het project en daarna gaan we het veld in om de polder te verkennen. Eventueel staat er nog een borrel op het programma en zullen we eind van de middag weer terug in Bergen op Zoom zijn.

Uiteraard is alles afhankelijk van de covid-situatie in Nederland en België. Voor alsnog ziet het er naar uit dat het programma met een kleine groep kan doorgaan. Uiteraard volgt er ter zijner tijd nog een email met de laatste informatie en voorschriften.

Ben jij erbij? Meld je dan aan!

 

Wil je meer informatie over het project? Kijk dan op de website of op de LinkedIn-pagina.

Of wil je meer leren; meld je dan aan voor de winter school 21-22: Fieldwork for Flood Resilance!

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
9:30 am - 6:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://polder2cs.eu/