Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stagemarkt – Rijkswaterstaat

11 november 2021 / 10:00 am - 2:00 pm

Stagemarkt: de juiste afslag naar een droomstage

Wat leuk dat je (mogelijk) geïnteresseerd bent in een stage bij Rijkswaterstaat. Per februari 2022 hebben wij weer volop nieuwe stagemogelijkheden en daar vertellen we je graag meer over. Dus ben jij op zoek naar een meeloopstage of een plek om je afstudeerscriptie te doen? En wil jij een verschil maken voor heel Nederland? Dan ben je hier bij Rijkswaterstaat aan het goede adres.

Noteer woensdag 10 november 2021 alvast in je agenda, want om 10.00 uur verschijnen op die dag al onze stagevacatures voor februari 2022 op de website Werken voor Nederland. Zo kun jij rustig rondneuzen om te kijken of er iets voor jou tussen zit.

Online kennismaken

Op 11 november 2021 kun je langskomen bij de online stagemarkt. We willen je zo goed mogelijk voorbereiden op wat je kunt verwachtingen tijdens een stage bij Rijkswaterstaat.

Tijdens de presentatie vertellen we je onder meer over:

  • Rijkswaterstaat als organisatie en de verschillende werkzaamheden
  • de gang van zaken rondom stagelopen
  • ervaringen van huidige stagiairs
  • kletsen met medewerkers van Rijkswaterstaat over voor jou interessante thema’s

Uiteraard is er voor jou ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Als je je aanmeldt voor dit evenement, ontvang je een week van te voren meer informatie over de manier waarop dit online evenement gaat verlopen. Je krijgt van ons een linkje om deel te nemen aan de online stagemarkt. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Rijkswaterstaat.

Gegevens

Datum:
11 november 2021
Tijd:
10:00 am - 2:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://werkenbij.rijkswaterstaat.nl/maak-kennis/stagemarkt-rijkswaterstaat-11-november-2021

Locatie

Online