Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Q&A Waterambassadeurs

15 juni 2022 / 7:00 pm - 8:00 pm

Ben je afgelopen maanden mee geweest op een evenement naar bijvoorbeeld de Markerwadden of de Hedwiegepolder. Of hoor je pas net van De Stroomversnellers en de Waterambassadeurs?

Van 2 mei t/m 17 juni is er een nieuwe inschrijfronde voor de waterambassadeurs. Hier kunnen enthousiaste studenten met een passie voor water zich aanmelden om actief vorm te geven aan het programma.

 

Denk jij erover na om jezelf in te schrijven als waterambassadeur, maar weet je nog niet zo goed wat dit inhoudt? Kom dan naar ons vragenuurtje. Huidig waterambassadeurs zullen vertellen wat zij in het ambassadeursprogramma hebben gedaan, wat ze geleerd hebben en vooral waarom waterambassadeur zijn zo leuk is!

 

We organiseren een online informatie-sessie op woensdag 15 juni van 19.00-20.00u. Dit vragenuurtje biedt jou de kans om al je vragen te stellen om zo goed voorbereid te zijn tijdens de sollicitatie!

Wij hopen jou te ontmoeten!

 

Mocht het niet lukken kun je altijd je vraag sturen naar info@destroomversnellers.nl

 

P.S. Als je geselecteerd wordt als waterambassadeur, kun je misschien wel mee op wadloopexcursie op 8 en 9 juli. Houd je het vrij in je agenda?

Gegevens

Datum:
15 juni 2022
Tijd:
7:00 pm - 8:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

De Stroomversnellers